Madbrød

Ingredienser:

  • 1 kg Mel
  • 1 pakke Tørgær
  • 30 g Sukker
  • 30 g Salt
  • 5 dl Vand

Bland mel, tørgær, salt, og sukker på bordet. Lav en fordybning i midten og hæl vandet heri. Rør melblandingen i vandet og slut af med at ælte dejen godt igennem.

Del dejen i cirka 12 lige store boller. Rul bollerne ud med en kagerulle til de er cirka 2-3 mm tynde.

Bag de flade brød i cirka 4 minutter på en rist i ovnen ved 250 grader.

Brødene kan fryses inden de bages. Når brødene tages op, skal de kommes direkte i ovnen, og så skal de bage lidt længere tid. Dette er en nem måde på at have friskbagt brød til maden hvergang.

Dejen kan tilsættes krydderier efter behov, min favorit er fint hakket rød peber og chili.

Forfatter: Jamie