Kanelsnegle

Ingredienser:

  • 2 dl Minimælk
  • 2 dl Vand
  • 50 g Gær
  • 1 spsk Sukker
  • 600 g Mel

Remonce:

  • 150 g Brun farin
  • 2 tsk Kanel
  • 1 stk Æg til pensling
Opløs gæren i mælken og vandet. Tilsæt sukker, og rør melet i vædsken lidt af gangen. Ælt dejen, til den er glat og smidig. Stil den til hævning et lunt sted, hvor den hæver til dobbelt størrelse.

Rul dejen ud til cirka 1 cm tykkelse. Rør brun farin sammen med kanel, og drys det i et jævnt lag ud over dejen. Rul dejen sammen til en roulade og skær den i skiver á cirka 1 cm. Læg sneglene på en bageplade, og lad dem efterhæve i 30 minutter.

Pensl sneglene med sammenpisket æg, og bag dem i cirka 12 minutter ved 200 grader.

Sneglene har et lavt fedt indhold

Forfatter: Lone Kjær