Roulade

Roulade med hindbær

Ingredienser:

  • 3 stk Æg
  • 1½ dl Sukker
  • ¾ dl Mel
  • ¾ dl Kartoffelmel
  • 1 tsk Vaniljesukker
  • 1 tsk Bagepulver

Æg og sukker røres lyst og luftigt – cirka 5 minutter.
Resten af ingredienserne piskes i, og dejen fordeles up på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag bunden/roluaden i ovnen ved 225 grader i cirka 8 minutter.
Vend bunden ud på et sukkerdrysset stykke bagepapir, og træk bagepapiret på bunden af.
Lad bunden afkøle under et fugtigt viskestykke.

Fyld til rouladen:
Hindbærguf: Pisk 2½ dl fløde stiv, og tilsæt hindbærsyltetøj efter smag og måske en smule flormelis.

ChokoBanan: Rør et halvt glas nutella blødt, og skær 1 – 2 bananer i tynde skiver.

Fordel fyldet i et jævnt lag over bunden, og rul den sammen til en roulade. Pak rouladen ind i sølvpapir, sæt den i køleskabet i mindst 1 time. Rouladen kan også laves dagen før den skal bruges.