
Ingredienser:
- 500 g Mel
- 125 g Margarine
- 100 g Sukker
- 25 g Gær
- 2½ dl Mælk
Remonce:
- 200 g Farin
- 100 g Margarine
- 2 ts Kanel
Lav dejen som en almindelig gærdej. Lad dejen hvile, mens du laver remoncen.
Del dejen i to dele, og rul dem begge ud med en kagerulle. Smør remoncen på, og rul dej stykkerne sammen til to roulader.
Stil de to roulader i en bradepande, og lad dem hæve i køleskabet natten over.
Når du tager rouladerne ud af køleskabet, skæres der en rille halvt ned i rouladerne på langs. De åbner sig til stænger, mens de bager i ovnen.
Bages ved 225° C i 15-20 minutter.
Pyntes med glasur inden servering.
Kagerne kan naturligvis også hæve almindeligt i en halv time efter de er lavet til roulader, og herefter bages.