Kanelstænger

Kanelstænger
Kanelstænger

Ingredienser:

  • 500 g Mel
  • 125 g Margarine
  • 100 g Sukker
  • 25 g Gær
  • 2½ dl Mælk

Remonce:

  • 200 g Farin
  • 100 g Margarine
  • 2 ts Kanel

Lav dejen som en almindelig gærdej. Lad dejen hvile, mens du laver remoncen.

Del dejen i to dele, og rul dem begge ud med en kagerulle. Smør remoncen på, og rul dej stykkerne sammen til to roulader.

Stil de to roulader i en bradepande, og lad dem hæve i køleskabet natten over.

Når du tager rouladerne ud af køleskabet, skæres der en rille halvt ned i rouladerne på langs. De åbner sig til stænger, mens de bager i ovnen.

Bages ved 225° C i 15-20 minutter.

Pyntes med glasur inden servering.

Kagerne kan naturligvis også hæve almindeligt i en halv time efter de er lavet til roulader, og herefter bages.