Det er virkelig nemt at lave sin egen müsli og du kan bruge de ingredienser, du har i skabene og blande dem, som du har lyst til. Her har jeg et forslag til en müsli med kanel.
Ingredienser:
- 400 g Havregryn
- 200 g Rugflager
- 100 g Mandler
- 100 g Hasselnødder
- 75 g Solsikkekerner
- 50 g Sesam
- 50 g Hørfrø
- 50 g Græskarkerner
- 3 spsk Kanel
- 150 g Honning eller Lys sirup
Mandlerne og hasselnødderne hakkes groft – det hele blandes sammen på en bradepande med bagepapir og honning eller siruppen fordeles udover de tørre ingredienser. Bradepanden sættes i ovnen ved 180 grader varmluft – rør i müslien et par gange i løbet af de næste 15-20 minutter indtil den er ristet og gyldent.
Når müslien er blevet kold, bør den gemmes i et lufttæt glas.