Ingredienser:
- 1½-2 dl Citronsaft
- 1½ dl Vand
- 2 dl Sukker
- 2 stk Laurbærblade
- 1½ tsk Peberkorn
- 1¼ tsk Allehånde
- 5 stk Nelliker
- 1 glas Marinerede sild
- 1 stk Løg
- 2 stk Porrer – ikke for tykke
- 1 bt Dild
Bland citronsaft, vand, sukker, laurbærblade, peberkorn, allehånde og nelliker til marinaden og bring dem i kog, lad marinaden køle helt af inden silden komme i.
Pil løgene og skær dem i tynde skiver. Rens porrerne og skær dem i skiver.
Tag sildefilletterne op af glasset og skyld dem godt under koldt vand. Skær filletter i mindre stykker. Læg sildefilletterne lagvis med løgringe, porreskiver og groft klippet dild. Si den kolde marinade og hæld den over sild, løg og porrer. Lad det trækker natten over i køleskabet inden serveringen.