Rødvinssild

Rødvinssild
Rødvinssild

Ingredienser:

  • 2,5 dl Rødvin
  • 2,5 dl Eddike
  • 200 g Sukker
  • 10 stk Peberkron
  • 2 stk Hele nelliker
  • 5 stk Enebær
  • 1 stk Lille ingefær
  • 2 stk Laurbærblade
  • ½ tsk Sennepskorn
  • 2 stk Løg
  • 1 glas Marinerede sild

Rødvin, eddike, sukker og krydderier koges indtil sukkeret er helt opløst. Løgene pilles og skæres i ringe. Løgringene tilsættes og koges med ved svag varme i 5 minutter.

Når marinaden er helt kold, tages sildefilletterne op af glasset og skyldes godt under koldt vand. Skær filletter i mindre stykker og kom dem i marinaden. Lad silden stå og trække i marinaden i mindst 2 dag.

Pyntes med røde vindruer og rødløg